K-otic treedt op tijdens Share a Perfect Day

shareaperfectday

Op donderdag 30 juni en zaterdag 2 juli treedt K-otic twee keer op tijdens het nieuwe Share a Perfect Day festival in Hilvarenbeek. Dit is een van de unieke optredens die K-otic dit jaar in originele bezetting zal doen, in aanloop naar het reünieconcert op 10 december 2016 in de Heineken Music Hall.

Share a Perfect Day is een nieuw evenement voor jou en al je vriendinnen! Laat je deze zomer verrassen door optredens van (inter)nationale artiesten, geniet van food & drinks, ontdek via de vele workshops de nieuwste lifestyletrends en shop till you drop! Jullie vriendschap staat centraal tijdens een ultieme en zorgeloze dag uit.

Op donderdag 30 juni zal K-otic van 12.00 tot 13.00 uur optreden op het In the City podium. Later op de dag, om 16.15 zal K-otic nogmaals een uur optreden op het In the Park podium. Kaarten voor het evenement kosten € 22,50. Echter, door bij Jumbo twee actieproducten te kopen krijg je korting op je ticket en kost het nog maar € 10,-! Alle informatie over deze actie lees je op shareaperfectday.nl. Via dezelfde website bestel je ook je tickets.

Donderdag 30 juni 2016, Share a Perfect Day, Hilvarenbeek

One thought on “K-otic treedt op tijdens Share a Perfect Day

Geef een reactie