Share a Perfect Day – donderdag

kotic-share-a-perfect-day

De eerste dag van Share a Perfect Day zit erop. Om 12.00 uur opende K-otic het festival op het In The Citypodium, waar ze ondanks de regen het publiek goed mee wisten te krijgen. Uiteraard werd er geopend met de grote hit Damn [I Think I Love You] maar daarna volgde oude bekenden als I Can’t Explain (waarbij Stefan in zijn enthousiasme zijn microfoon van het hoge podium liet vallen), I Really Don’t Think So, No Perfect World, I Surrender en Falling. Uiteraard mocht I Was Made To Love You van Sita en Bart niet ontbreken en daarnaast bracht Bart ook het nummer Supergirl ten gehore. Het was een waar feestje op het podium en naast gezongen werd er veel gelachen, gedanst en genoten. Als afsluiting werd nog een keer Damn [I Think I Love You[ gezongen, voor alle mensen die er bij het eerste nummer vanwege de regen nog niet stonden.

Om 16.00 uur was het tijd voor het tweede optreden van K-otic, op het In The Parkpodium. Dit podium was een stuk kleiner dan het podium van het eerste optreden. In combinatie met de parksetting leende dit podium zich dan ook perfect voor een meer akoestische set en dat is ook wat K-otic deed. Dezelfde nummers als tijdens de eerste set werden ten gehore gebracht, maar nu in een iets intiemere setting. Doordat het podium kleiner en lager was, was de interactie met het publiek nog meer aanwezig en dat gaf het optreden een extra dimensie. Net als het eerste optreden werd ook dit optreden afgesloten met nogmaals Damn [I Think I Love You], maar dan met de volledig uitgeklede en akoestische versie zoals deze ook onder andere bij Carlo’s TV CafĂ© en Radio 538 ten gehore werd gebracht.

Zaterdag 2 juli staat K-otic nogmaals op Share a Perfect Day. Dit optreden zal beginnen om 19.00 uur.

Via onze Facebookpagina hebben wij liveverslag gedaan. Foto’s van de twee optredens staan inmiddels op onze fotopagina. Je kunt ze ook hieronder bekijken.

Geef een reactie