DelfSail

De meiden zongen samen  "Happy"

Zondag 3 juli trad K-otic op tijdens het spektakel Delfsail in Delfzijl, Groningen. Voor de meeste fans was dat dus een flink stuk reizen, maar desondanks waren er weer veel fans bij. Het optreden was weer een groot feest. K-otic trad, met liveband, een uur op en opende uiteraard met Damn, I Think I Love You. Naast de gebruikelijke nummers als I Can’t Explain, I Really Don’t Think So, I Surrender, I Was Made To Love You en Falling kwamen er ook een aantal andere nummers voorbij. De dames zongen met zijn vieren Happy, Sita’s eerste solosingle. Bart, Martijn en Stefan brachten met zijn drieën het nummer Always on the Run van Lenny Kravitz ten gehore. Tevens zong K-otic ook het nummer I Don’t Understand You. Het was weer een zeer geslaagd optreden: Er heerste af en toe een echte strandsfeer, alleen het kampvuur miste nog!

Na afloop van het optreden kwamen alle leden van K-otic naar de merchandisestand, waar ook de nieuwe K-otic t-shirts werden verkocht. K-otic nam uitgebreid de tijd om met alle aanwezige fans een praatje te maken en op de foto te gaan.

Rianne en Henk maakte tijdens het optredens een aantal mooie foto’s, welke uiteraard terug te vinden zijn op onze fotopagina. Je kunt ze ook hieronder bekijken.

Geef een reactie