De Foute Party van Qmusic zit erop

kotic-foute-party

De kop is eraf! Na een aantal kleinere optredens trad K-otic dit weekend voor het eerst in bijna 15 jaar weer op voor een groot publiek. Tijdens de Foute Party van Qmusic stond het zevental twee avonden op een podium, in de uitverkochte Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. De chemie was weer als vanouds en het leek wel alsof de groep nooit uit elkaar is geweest. Zichtbaar genietend bracht K-otic de hits Falling, I Surrender en uiteraard Damn [I Think I Love You] ten gehore voor een enthousiast publiek.

De optredens tijdens de Foute Party van Qmusic waren een van de unieke optredens die K-otic dit jaar in originele bezetting zal doen, in aanloop naar het re√ľnieconcert op 10 december 2016 in de Heineken Music Hall. Kaarten voor het re√ľnieconcert zijn verkrijgbaar via www.koticlive.nl.

Zowel vrijdag- als zaterdagavond hebben we jullie via onze Facebookpagina mee laten genieten van het optreden. Daarnaast hebben we van zaterdagavond ook een fotoreportage gemaakt, welke hieronder of via de foto’s in het menu te bekijken is.

Geef een reactie