Home

 • ETEN TIJDENS HET RIJDEN

  Eten tijdens het rijden is voor een bestuurder de ergste vorm van afgeleid rijden! Koffie drinken is het gevaarlijkste voedselproduct dat u in de auto kunt hebben als het gaat om afgeleid rijden. Denk er eens over na, wat gebeurt er als je die koffie op je schoot morst? Zelfs als je ochtendkoffie in een bekerhouder zit, ben je niet veilig! Wat gebeurt er als je een kuil raakt en er koffie begint te spetteren door de ventilatieopeningen en gaten in het deksel.

  De meeste voedselongevallen gebeuren in de ochtenduren. Mensen maken zich ‘s ochtends meer zorgen over hun uiterlijk terwijl ze naar hun werk gaan, dus een lekkage is een veel grotere deal. Eten tijdens het rijden komt ook vaker voor als mensen te laat komen. Voertuigen met een handgeschakelde versnellingsbak verdubbelen de kans op afleidende rijongevallen als gevolg van voedselconsumptie. Eten tijdens het rijden is net zo gevaarlijk, zo niet gevaarlijker, dan sms’en tijdens het rijden!

  https://hallorijbewijs.nl/

 • RIJD NIET ALS U DRONKEN OF SLAPERIG BENT

  Hoewel veel landen strikte wetten hebben met betrekking tot rijden onder invloed, rijden mensen nog steeds routinematig. Deze praktijk brengt niet alleen hun eigen veiligheid in gevaar, het brengt ook de veiligheid van andere bestuurders of voetgangers op de weg drastisch in gevaar. Bovendien is het bekend dat dronken chauffeurs van de wegen rennen waar ze huizen en andere gebouwen hebben geraakt. Zoals de meeste mensen weten, zijn veel onschuldige slachtoffers om het leven gekomen door dronken chauffeurs. Drinken heeft een aanzienlijke invloed op het vermogen van een bestuurder om een ​​voertuig te besturen. Daarom is het essentieel dat automobilisten niet drinken als ze van plan zijn te gaan rijden.

  Deskundigen hebben beweerd dat autorijden tijdens slaapgebrek net zo gevaarlijk kan zijn als rijden onder invloed. Volgens statistieken noemt ongeveer twintig procent van de ongevallen slaapgebrek als een factor. In feite kan een beetje slaperig rijden uw risico op een ongeval vergroten. Vermoeid rijden betekent dat u minder snel zult reageren terwijl u onderweg bent. Elke vertraging tijdens het rijden kan leiden tot ernstige gevolgen tijdens het rijden. Zorg ervoor dat u niet slaperig rijdt en niet rijdt als u medicijnen gebruikt die slaperigheid als bijwerking noemen.

  rijschooldavinci.nl

 • ONDERHOUDSTIPS OM DE LANGE LEVENSDUUR VAN UW ALUMINIUM RAMEN TE BEHOUDEN

  Wist u dat uw aluminium ramen kunnen worden geverfd met een uniek proces dat ‘poedercoating’ wordt genoemd? Deze afwerking werkt net als gewone verf en bijna elke kleur kan worden bereikt om de specifieke toon te bereiken die u nodig hebt. Het verschil is dat tijdens dit proces het aluminium oppervlak wordt voorbereid, de verf elektrisch wordt aangebracht en vervolgens wordt de sectie in een oven geplaatst om te bakken en af ​​te werken. Dit garandeert dat de afwerking naadloos, slijtvast en gemakkelijk te hanteren is.

  Het hebben van een poedercoating kan gunstig zijn voor het onderhoud van uw aluminium deuren en ramen. Poedercoatings voor aluminium ramen bieden een scala aan voordelen in vergelijking met vele andere opties op de markt. Het wordt voor veel fabrikanten en consumenten de voorkeur voor afwerking.

  Aluminium anodiseren is een ander populair alternatief dat veel huiseigenaren kiezen. Anodiseren verhoogt de duurzaamheid en corrosiebestendigheid van aluminium, omdat het de dikte van de oxidelaag op het oppervlak van het metaal vergroot. Eenvoudige reiniging vereist niet veel uitleg, maar het is nuttig als u uw ramen en deuren zo vaak mogelijk reinigt.

  directkozijnen.com

 • FEITEN OVER GEHARD GLAS

  Meestal wordt glas gezien als kwetsbaar en gemakkelijk breekbaar, wat sommigen terugschrikken om het in interieurontwerp te gebruiken. Gehard glas is hiervoor echter een uitstekende oplossing, omdat het heeft bewezen dat deze perceptie een misvatting is, omdat het een glastype is dat gemakkelijk bestand is tegen schokken, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel uw residentiële als commerciële ruimtes.

  Gehard glas, ook wel gehard glas genoemd, is een veiligheidsglas dat wordt gemaakt door gegloeid glas aan gecontroleerde chemische of thermische behandelingen te onderwerpen. Dit proces van thermisch temperen brengt het buitenoppervlak van het glas onder druk door het snel af te koelen, terwijl het binnenste van het glas onder spanning wordt gezet terwijl het heet blijft. Het is vanwege deze druksterkte dat wanneer gehard glas een zware impact heeft, het in kleine, stompe brokken breekt in plaats van in gekartelde glasscherven. Dit is wat gehard glas veiliger maakt dan gewoon glas, omdat het minder snel verwondingen veroorzaakt in een zeldzame situatie van breuk.

  www.wingman-montage.nl

 • MASKERONDERZOEKEN MOETEN MET EEN KORRELTJE ZOUT WORDEN GENOMEN

  Hoewel onderzoek is samengesmolten rond het idee dat een paar soorten maskers de beste bescherming bieden, is het niet altijd gemakkelijk om te simuleren hoe een masker in het echte leven presteert.

  Terwijl sommige tests de grootte van coronavirusdeeltjes nabootsen, evalueren andere de prestaties op basis van virussen zoals griep. Onderzoekers zijn ook nog steeds niet zeker over de prijs waarmee het virus wordt overgedragen via aërosolen, aangezien de deeltjes moeilijk te vangen en te bestuderen zijn zonder het virus te doden. De algemeen aanvaarde scheidslijn tussen een druppel en een aerosol is een breedte van 5 micron, ongeveer de grootte van een stofdeeltje. Maar veel experts denken dat de afbakening willekeurig is.

  Verschillende onderzoeken testen maskers ook onder verschillende omstandigheden: sommige bootsen de zware luchtstroom na die wordt geproduceerd wanneer een persoon hoest, terwijl andere de luchtstroom nabootsen wanneer een persoon normaal praat of ademt. Dan zullen maskers natuurlijk anders presteren, afhankelijk van hoe ze worden gedragen. Daarom is het beter om meer bescherming te bieden dan minder.

  www.dgmondmasker.nl

  https://medisch-mondkapje.nl/