ONDERHOUDSTIPS OM DE LANGE LEVENSDUUR VAN UW ALUMINIUM RAMEN TE BEHOUDEN

Wist u dat uw aluminium ramen kunnen worden geverfd met een uniek proces dat ‘poedercoating’ wordt genoemd? Deze afwerking werkt net als gewone verf en bijna elke kleur kan worden bereikt om de specifieke toon te bereiken die u nodig hebt. Het verschil is dat tijdens dit proces het aluminium oppervlak wordt voorbereid, de verf elektrisch wordt aangebracht en vervolgens wordt de sectie in een oven geplaatst om te bakken en af ​​te werken. Dit garandeert dat de afwerking naadloos, slijtvast en gemakkelijk te hanteren is.

Het hebben van een poedercoating kan gunstig zijn voor het onderhoud van uw aluminium deuren en ramen. Poedercoatings voor aluminium ramen bieden een scala aan voordelen in vergelijking met vele andere opties op de markt. Het wordt voor veel fabrikanten en consumenten de voorkeur voor afwerking.

Aluminium anodiseren is een ander populair alternatief dat veel huiseigenaren kiezen. Anodiseren verhoogt de duurzaamheid en corrosiebestendigheid van aluminium, omdat het de dikte van de oxidelaag op het oppervlak van het metaal vergroot. Eenvoudige reiniging vereist niet veel uitleg, maar het is nuttig als u uw ramen en deuren zo vaak mogelijk reinigt.

directkozijnen.com